745x100
Yooclick, gagnez de l'argent avec vos propres liens

Recepty na Předkrmy


Hruška plněná játrovou paštikou se švestkami

Suroviny:

  • 4 půlky zavařených  hrušek  
  • 100 g játrové paštiky  
  • 50 g másla   
  • 50 g šlehačky  
  • 50 g plátků mandlí  
  • 4 lžičky brusinek
  • džemu  
  • 4 listky hlávkového salátu 
  • 4 ks sušených švestek

Jak na to:

  1. Změklé máslo, paštiku a šlehačku našleháme. 
  2. Kompotované hrušky na zaoblené straně lehce skrojíme a položíme na list hlávkového salátu. 
  3. Pomocí cukrářského sáčku ozdobně naneseme játrovou pěnu, doplníme sušenou švestkou, brusinkami a mandlemi


Křupavé chlebíčky

Suroviny:

  • starší veka   
  • máslo   
  • salám  
  • plátkový sýr   
  • kečup   
  • vejce na tvrdo  
  • kyselá okurka   
  • rajče  
  • paprika

Jak na to:

  1. Plátky veky potřeme máslem, poklademe salámem, kouskem sýra a ozdobíme kečupem, připravené chlebíčky dáme na plech a dáme je zapéct do vyhřáté trouby do křupava. 
  2. Po schládnutí můžeme chlebíčky konzumovat jak jsou, nebo je ozdobíme dle chuti a fantazie: kolečko vařeného vejce, kyselá okurka, nebo zelenina. 
  3. Přeji dobrou chuť.